Overslaan naar inhoud

Pump up the business

Jouw 1-op-1 begeleiding voor meer efficiëntie en groei

Van 'Ik doe mijn best' naar 'Ik weet wat ik doe'

Je wil met een succes-mindset, effectieve bedrijfsstrategie en een herkenbare branding jezelf en je bedrijf op een toekomstgerichte en zelfverzekerde manier laten groeien. Zo vind je mentale en financiële stabiliteit. Dat is onze bestaansreden: bouwen aan jouw eigen hemel op aarde.
Het Pump up the business mentorship traject is er voor jou.

Pump up the business mentorship traject bij Walhalla Branding

Cut the 🦀

We doen meer dan praten en nadenken over je ontwikkeling namelijk. Ik beloof je dat het soms oncomfortabel wordt, want enkel zo stretch je je comfort zone. 

We vertrekken in de kern van je bedrijf, daar waar je DNA zit, waar je identiteit wordt bepaald. We graven diep, naar wie jij bent, wie je wil zijn en waar je bedrijf voor staat. Vervolgens lijsten we op waar je werk van wil (en moet) maken. Dat leidt tot een roadmap die dient als jouw kompas.

Tijdens dit 4 maanden-durende traject krijg je echt een hoop werk gedaan. Een deel daarvan doen we samen, een ander deel voer je zelf uit. In elke sessie bespreken we, sturen we bij en zetten we het pad uit voor je volgende actiepunt. Na onze tijd samen heb je je roadmap afgewerkt, zie je verandering en zit je boordevol ideeën.

Het traject, stap voor stap

Je bent een solopreneur en het label van 'freelancer' past je niet meer. Je wil je eigen zaak verder uitbouwen en groeien. Voor je bedrijf zoek je naar financiële groei. Of je staat aan het hoofd van een groeiende KMO en voor jezelf als bedrijfsleider zoek je naar persoonlijke ontwikkeling, in het ondernemerschap, in mindset en in je rol als leidinggevende.

Het Pump Up the business mentorship programma is er voor jou! Gedurende 4 maanden werken we samen, efficiënt en intensief. Een investering gedurende één trimester die de komende jaren rendeert.

.

Pump up proces
 
Investeer in jezelf en betaal in meerdere keren

Deze 1-op-1 begeleiding, onze expertise en heel wat ✔️ op je To Do lijstje, gun je jezelf voor een totaal van €2.795 (incl BTW). We begrijpen heel goed dat je deze investering niet licht neemt. Daarom bieden we een afbetalingsplan aan. Want iedereen heeft recht op deze begeleiding.

Betalingsmogelijkheden

 • In 1 keer: €2.795 (voordeligste optie)
 • In 4 keer: €700
 • In 6 keer: €485

Dit krijg je erbij

Naast het feit dat je aan brainpicking mag doen en mij gebruikt als jouw klankbord, verzetten we bergen werk tijdens die 4 maanden. De tastbare tools die je er gratis bij krijgt zijn deze:

Totale waarde van de extra's: € 512 --> en daar betaal je dus helemaal niets voor

Posts Werkboek

Pump up the business mentorship traject

Reële waarde €3.307 --> Jij betaalt €2.795

Dit alles krijg je
 • 1-op-1 begeleiding gedurende 4 maanden
 • Strategische workshop om de missie en strategie te bepalen
 • Roadmap op maat van jouw gewenste groei-acties
 • Tweewekelijkse live (of virtuele) sessies (4 achtereenvolgend + 1 terugkom moment na 1 maand)
 • Recht op een 'emergency call' in geval van professionele nood
 • Roadmap template voor je toekomstige projecten
 • Contentplan template voor je contentmarketing strategie
 • E-book 'Efficiënt werken'
 • 100% aftrekbaar
"Enkele maanden geleden besloot ik een pump up mentorship te volgen bij Walhalla Branding toen ik door de bomen het bos niet meer zag. Wat een toegevoegde waarde voor de zaak en mezelf als zaakvoerder. Een aanrader voor iedereen die zijn zaak naar een hoger level wil duwen, maar vooral zijn work-life balance onder controle wil krijgen. Bye bye chaos!"
Scherm­afbeelding 2023-06-02 om 10.32.35
Evelien Mellaerts, zaakvoerder Eve'licious
"Céline heeft me geweldig geholpen om veel minder freelancer en veel meer ondernemer te worden. Ze heeft me het duwtje in de rug gegeven dat ik nodig had om de rollen om te keren: niet kijken wat op mijn schrijfbedrijf afkomt, maar zelf op droomklanten jagen. Als je iemand zoekt die je als ondernemer uitdaagt en de juiste vragen stelt, is Walhalla de place to be."
Logo Woordpool
Jeroen Verelst, zaakvoerder Woordpool