Overslaan naar inhoud

Dit zijn wij

Altijd op ontdekkingstocht maar nooit zonder kaart en kompas.

Cirkel landkaart

Onze missie

Walhalla Branding helpt ondernemingen om zich efficiënt te organiseren en doelgericht te communiceren.

Zo bouw je een hemels merk, a heavenly brand people would die for!

Ons geloof

Oprechtheid en openheid vormen de basis van elke relatie. Zo communiceren we ook. Verder geloven we dat efficiëntie gelukkig maakt. Door de dingen pragmatisch te benaderen boek je resultaten en komt er tijd vrij voor wat nieuwe ideeën. 

Cirkel zwaard en schild
Cirkel schip

Onze achtergrond

Met meer dan 15 jaar in het bedrijfsleven in verschillende managementsrollen weten we wat er nodig is om een bedrijf goed te laten functioneren. We vaarden over woelige wateren van crisissen, streden mee in de war for talent en trokken op buitenlandse inspiratiereizen over technologie en bedrijfscultuur. De kracht van het woord en een herkenbare branding zijn daarbij altijd ons kompas geweest.

Onze vikingen

In groep kom je verder dan alleen.

Profielfoto Céline

Céline Malyster

Oprichter

De opperwalkure die Walhalla oprichtte. Ze studeerde af als tolk Frans-Deens-Zweeds en verloor sindsdien haar hart aan de Scandinavische cultuur.

Kreeg ondernemen binnen met de paplepel. Meer dan 15 jaar management ervaring die ze nu toepast in haar eigen ondernemingen: Walhalla Branding en Coworking. Gefascineerd door het ondernemerslandschap, digitalisatie en technologie.

Veel gevraagde host voor live events en podcast. Vaste presentatrice op TVL en Kanaal Z/Canal Z. Auteur van de roman ‘Vrouw. Met kind.’

Profielfoto Lander

Lander Lismont

Copywriter & Social Media viking

Journalist en content marketeer met een passie voor boeiende verhalen. Sterke interview skills en een neutrale, zakelijke pen in het Nederlands, Frans en Engels

 Deze news junkie zette zijn eerste journalistieke stappen bij Radio 2, waarna een uitdaging binnen de communicatie-sector volgde. Neemt de rol op van account manager en scheert hoge toppen in ‘getting things done’, met een eeuwige kalmte.

Wordt intens gelukkig van Engels voetbal en geniale gitaarmuziek.

Wat we te vertellen hebben

Zoals echte vikingen komen we uit voor onze mening. We zijn immer curieus naar andere visies en nieuwigheden.