Overslaan naar inhoud

Diensten

Met deze strijdwapens bouwen aan jouw walhalla.

Van identiteit tot imago

We vertrekken in de kern van je bedrijf, daar waar je DNA zit, waar je identiteit wordt bepaald. Die identiteit vertalen we in een herkenbaar, toegankelijk imago.

iStock-helm en bijl

Wat jij zoekt

Je wil met een succes-mindset, effectieve bedrijfsstrategie en een herkenbare branding jezelf en je bedrijf op een toekomstgerichte en zelfverzekerde manier laten groeien. Zo vind je mentale en financiële stabiliteit. Dat is onze bestaansreden: bouwen aan jouw eigen hemel op aarde. Het Pump up mentorship traject is er voor jou.

Aan je branding is nog wat werk: je website teksten vertellen niet het hele verhaal, online nauwelijks vindbaar en te weinig sales instroom.

Kies voor een goed uitgekiende sales en content strategie, een sprekend social media beheer en content plan of beter nog, de combinatie van dit alles.

Wat wij bieden

Een klein beetje van elk of heel veel van één element. Zeg wat je nodig hebt en wij hijsen de zeilen.

Strategie

We vertrekken vanuit de kern van je bedrijf. Voor het project management starten we met een kick off call. Voor de strategische trajecten (sales, content) is het vertrekpunt een kick off workshop waaruit een roadmap en een ID scan voortvloeien. Dat is de vlag die we in handen houden om aan het einde van de horizon te planten. 

Onze trajecten, of het nu een Pump up mentorship is, een sales strategie of een contentplan, zijn altijd hands on en rekenen erop dat jij als ondernemer mee denkt. We gaan verder waar consultants stoppen. We voeren mee uit en we blijven porren, ook als het ongemakkelijk wordt. Want enkel zo verken je nieuwe oorden.

iStock-grot zonsondergang

Pump up mentorship traject

Je bent een solopreneur en het label van 'freelancer' past je niet meer. Je wil je eigen zaak verder uitbouwen en groeien. Voor je bedrijf zoek je naar financiële groei. Of je staat aan het hoofd van een groeiende KMO en voor jezelf als bedrijfsleider zoek je naar persoonlijke ontwikkeling, in het ondernemerschap, in mindset en in je rol als leidinggevende.

Het Pump Up the business mentorship programma is er voor jou! Gedurende 4 maanden werken we samen, efficiënt en intensief. Een investering gedurende één trimester die de komende jaren rendeert. Werkboek 'Efficiënt ondernemen' inbegrepen.

.

Pump up proces
Investeer in jezelf

Deze 1-op-1 begeleiding, onze expertise en heel wat ✔️ op je To Do lijstje, gun je jezelf voor een totaal van €2.795 (incl BTW). We begrijpen heel goed dat je deze investering niet licht neemt. Daarom bieden we een afbetalingsplan aan. Want iedereen heeft recht op deze begeleiding.

Betalingsmogelijkheden

 • In 1 keer: €2.795 (voordeligste optie)
 • In 4 keer: €700
 • In 6 keer: €485

Content marketing

We geloven in de sterkte van content confetti. Vertrekkend vanuit een verhaal en een doelstelling verknippen we
een contentstuk in meerdere vormen. Efficiënt en effectief!

 • Contentstrategie

  Een meticuleus uitgewerkt plan met een duidelijk doel voor ogen. Confetti knipper inbegrepen.

 • Copywriting

  Snappy copy voor je website, een zakelijke long read voor LinkedIn, een whitepaper, case study, blog of persbericht.

 • Social Media beheer

  Een slimme kalender, aantrekkelijke visuals en korte copy die toch overtuigt. We bouwen je community uit en genereren inbound sales.

 • E-mail marketing

  Content in functie van je lezer, op het moment dat
  jij wil dat die wordt bekeken. 

 • Video

  Skip de saaie video's. We schrijven je concept, zorgen voor de uitwerking en de presentatie. Camera training nodig? Doen we ook.

 • Audio

  Een dag bedrijfsradio op locatie? Of liever een diepgaande, orenprikkelende podcast? Het idee, het script, de interviews en de productie. Leg maar bij ons. Komt in orde.

Hak de knoop door en stap aan boord

We stippelen samen de ideale route uit op weg naar jouw walhalla. Vraag het ons nu meteen en zet ons aan het werk. Eén beslissing minder te nemen. Hit the button.