Overslaan naar inhoud

Open opleidingen

Netwerken en bijleren, blijf in ontwikkeling

Investeren in jezelf, is de slimste investering die je ooit maakt.

Klaar ben je nooit. Er valt altijd iets bij te leren, nieuwe mensen te ontmoeten, andere oorden te verkennen. Niemand zegt dat je zelf alles moet kunnen, maar door je gericht te ontwikkelen beloon je jezelf met de best mogelijk ROI: een bredere blik op de wereld.

In onze open opleidingen brengen we mensen samen, freelancers, ondernemers en intrapreneurs. Een inspirerende mix van mensen met een groeimindset. Kom netwerken en steek iets nieuws op.

De opleidingen gaan door vanaf 4 personen. Zijn er minder inschrijvingen, dan contacteren we je en zoeken we samen een nieuwe datum.
Locatie: Walhalla Coworking

LinkedIn

LinkedIn is al lang niet meer het saaie, stoffige social media kanaal voor mannen in grijze kostuums. Meer en meer evolueert het naar een professionele Facebookversie waar persoonlijk contact en eerlijke verhalen primeren.

Hoe positioneer je jezelf als freelance of consultant? Hoe kan je als ondernemer of medewerker je bedrijf meer top of mind maken?

opl LI

Inhoud

 • De rol van personal branding op sociale media
 • De tool: een aantrekkelijk profiel maken en onderhouden
 • De content: wat post ik? Wanneer? Hoe?
 • Het bereik: hoe gedraag ik me op LinkedIn en zorg ik ervoor dat ik een groter bereik haal?

Maximum aantal deelnemers: 8

Duur: 3 uur

Fee: €175 (incl. btw)

Data: (kies je datum bij het afrekenen)

  • woensdag 19 juni: 14u-17u
  • donderdag 27 juni: 14u-17u
  • maandag 1 juli: 9u-12u

 

TikTok

Van een trend kunnen we niet langer spreken. TikTok is een blijver. Het zijn lang niet enkel jongeren die zich wagen aan deze video app. Meer en meer bedrijven wagen hun kans en ook bij dertigers en veertigers is het meer en meer in trek.

Inhoud

Ermee starten is het begin van alles.

 • De logica van TikTok
 • Welke content breng ik?
 • Video's opnemen, monteren en posten

Maximum aantal deelnemers: 8

Duur: 3 uur

Fee: €175 (incl. btw)

Data:

  • vrijdag 7 juni: 13u - 16u
opl TikTok (4)

Leren pitchen

Je bent op een netwerkevent en wordt gevraagd wat je doet. Angstzweet breekt je uit. Je stamelt wat trendy kernwoorden en leidt het gesprek af naar iemand anders aan de tafel. Herkenbaar? Toch komt het ongetwijfeld regelmatig voor dat je jezelf of je bedrijf moet pitchen. Op netwerkevents, tijdens een interview, op tv,... Spreken met zelfvertrouwen en gevatheid kan je leren. 

Céline Malyster is al meer dan twintig jaar een veelgevraagde host voor live events, podcasts en televisie (TVL, ROB, Kanaal Z, Canal Z). In drie talen modereert ze debatten, voert interviews, leidt congressen en award shows. Als ervaren trainer leerde ze honderden mensen nieuwe skills aan. Céline is ondernemer, oprichter van Walhalla Branding & Coworking en communicatie-experte.

Deze open sessie geeft ze samen met Virginie Claes, Miss België 2006, handelsingenieur en docent aan de Universiteit Hasselt heeft het presenteren, modereren, hosten en animeren van events en tv (RTL-TVi, Kanaal Z en TVL) al sinds 2006 onder de knie. Persconferenties, award shows, debatten, productlanceringen, summits, congressen, zowel nationaal als internationaal.

opl pitchen

Inhoud

 • De impact van je lichaamshouding
 • Storytelling: hoe vorm je je pitch?
 • De pitch brengen voor een camera

Maximum aantal deelnemers: 6

Duur: 2,5 uur

Fee: €295 (incl. btw)

Data

  • komt er snel aan. Stuur een mailtje als je interesse hebt en we houden je op de hoogte.

 

Liever just the two of us?

Is het groepsgebeuren minder je ding en wil je liever in de diepte werken tijdens een 1 op 1 sessie? Dan is onze DIY Crash Course iets voor jou.

Kies uit een van de vier modules, combineer of ga all in voor de hele reeks. Dat levert je bovendien een bundelkorting op. 

Voel je wel iets voor een triootje? Daar zeggen we geen nee tegen. Breng je een tweede persoon mee naar een van de DIY workshops, dan krijgen jullie allebei een stevige korting. 

 

diy