De Walhalla Vikingen

Walhalla Branding wordt aangevoerd door Vikingvrouw Céline Malyster. In functie van de nodige vaardigheden per project doen we beroep op een netwerk van dappere freelancers. Dankzij dit ecosysteem trekken we steeds met de juiste expertise ten strijde en leveren we slag na slag de beste service.

Céline Malyster - CEO & Founder

Ze studeerde af als tolk Frans, Deens en Zweeds en haalde nog een aantal bijvakken binnen waaronder ondertitelen, didactiek en copywriting. Meteen na school startte ze in de televisiewereld, werkte vervolgens in een internationaal marketing agency en werkte zich op tot Marketing & Communication manager van een gerenommeerd contact center. Ze ontwikkelde een eigen methodiek voor opleiding en kwaliteitsmonitoring van de Customer journey en trad regelmatig op als key note spreker. Doorheen de jaren, richtte ze in bijberoep een aantal bedrijven op, die ze naderhand stopzette of verkocht. Kwaliteit, communicatie en klantenbeleving hebben altijd voorop gestaan en zullen ook steeds haar stokpaardje blijven.​

 

Met Walhalla Branding komt al de ervaring en kennis van haar hele carrière samen. Omdat ondernemen voortdurend een (persoonlijke) groei vergt, stelt Céline een mentorship programma ter beschikking. Daarin staan zowel de ontwikkeling van de zaakvoerders/bedrijfsleiders als het bedrijf centraal.

Céline is sinds de geboorte van haar zoontje Max, alleenstaande moeder. Daarover schreef ze een semi-autobiografische roman 'Vrouw. Met kind.' die in februari 2021 verscheen onder Borgerhoff & Lamberigts. Ook al was het niet hoe ze haar ideale wereld voor ogen had, ze pakte het leven vast and made it work. 

​Dat je je hemel op aarde, jouw Walhalla, zelf moet creëren, daar weet ze dus als geen ander!