A heavenly brand to die for

Image by Steinar Engeland
Image by Jonathan Chng

In de Noordse mythologie is het Walhalla het hoogste goed dat je kan bereiken, de plek in het hiernamaals voor iedereen die dapper en deugdzaam heeft geleefd. Met dezelfde panache strijden wij om van  jouw bedrijf een hemels merk te maken.

 

Wat je van ons ook verwacht, we trekken nooit ten strijde vooraleer we een ID scan van je bedrijf hebben gemaakt. Willen zijn wie je bent en als dusdanig ook aanschouwd worden, dat is vaak iets anders. Vanuit de identiteit van je bedrijf definiëren we een pragmatische groeistrategie - in omzet en in bereik. Dat vertalen we in een duidelijk imago met smoel tot en met je PR, contentplan en branding toe.

Onze geheime wapens 

01

Business development

Welke sales doelstellingen stel je? Wat is je strategie om die te behalen? We zetten samen met jou een groeistrategie op poten, vertrekkende vanuit de missie en visie van je bedrijf. 

Dacht je al aan slimme ecosystemen bijvoorbeeld? 

03

Copywriting

Als het gaat over content creatie, is copy nog steeds de meest voor de hand liggende. Teksten blijven hangen en de kracht van het woord is ook in deze visuele tijden niet te onderschatten. Van website teksten tot persberichten en blogs. We schrijven het.

05

Podcast

Audio doet het steeds beter. Naast snackable quick content, wordt slow form ook gesmaakt. Groei door je rol als expert uit te spelen. Wacht niet tot je als gast wordt uitgenodigd. Neem de touwtjes in handen - of nog beter, geef ze aan ons - en lanceer je eigen podcast.

02

Branding

We vertrekken vanuit de identiteit van je bedrijf. Intentie en perceptie durven al eens verschillen en die gap maken we zo klein mogelijk. Die identiteit zetten we om in een imago met smoel. Concreet betekent dit dat we door middel van boeiende content jouw verhaal vertellen.

04

Social media beheer

Voor al die content, kiezen we het gepaste kanaal. Vertrouw ons je sociale media toe, we hanteren een digitale strategie om de juiste communities te bereiken. Lead generation via LinkedIn, meer volgers op Instagram en Facebook of inspiraties op Pinterest. De juiste plek voor elke doelstelling, we weten ze te vinden.

06

Video productie

Je kan niet meer zonder video content. Vergeet de muffe corporate video's maar toon jezelf als expert. Breng toegevoegde waarde aan je communities en toon je producten, diensten en bedrijf van hun beste kant.

00

ID scan

Dit is altijd het vertrekpunt. Als je garantie wil op een kwalitatieve output, dan willen wij zeker zijn van de input. We zullen kritische vragen stellen, misschien wordt het zelfs lichtjes ongemakkelijk maar het zal gegarandeerd leerrijk zijn. Dankzij een doortastende ID scan definiëren we de identiteit en doelstellingen. De meest relevante input komt van degenen waar je vaak mee samenwerkt. Als je dat wenst, maken we het beeld compleet door een feedbackronde bij klanten en partners. Niet altijd comfortabel maar wel enorm leerrijk.
Quality in, quality out.